Dia Linn

Stille Kracht

Kristal & Parfum Energetica

De werking wordt gecreëerd door een unieke combinatie van edelstenen, geur en kleur. Door Carien van Ool (natuurgeneeskundige en paranormaal therapeut) zijn op basis van deze bijzondere combinaties, 7 escenties ontwikkeld. Elk van de geuren (die overigens voor 90% biologisch zijn en voor ca. 10% uit natuurlijke ingrediënten bestaan) correspondeert met één van de 7 chakra’s. 6th Sense Parfum zijn sterke energetische parfums die je ondersteunen in jouw persoonlijke en spirituele processen. Om jouw persoonlijke parfum (blend) te creëren, doen we een korte test, een soort bodyscan van je energieveld om te bepalen welke escenties jou kunnen ondersteunen en meer in balans te brengen. Dit doen we door jou te laten voelen wat iedere escentie met jouw energie doet. Dit  parfum is als een persoonlijke vingerafdruk in harmonie met jou en de fase van je leven waar je nu in zit. De geuren zijn energetisch te voelen en ondersteunen het gehele energiesysteem. Ieder mens is uniek en daar hoort het parfum dat je draagt op afgestemd te zijn als een deur naar de onzichtbare wereld, de wereld van energie, om meer in verbinding te staan met alles wat het oog niet kan waarnemen. De Eau de Parfum bevat biologische alcohol als geurdrager en zijn verkrijgbaar in flacons van 30ml en 50ml.


Omdat het hier gaat om het energieveld komt er vanzelf een passende geur uit, geen specifieke vrouwen- of mannengeur maar een persoonlijke geur. Deze escenties zijn ook geschikt voor het energieveld in je huis of andere ruimte, in de vorm een parfumflacon van 100ml met geurstokjes (Escentie Reeds) waardoor het milde parfum langzaam aan de omgeving wordt afgegeven en welke non toxic dragers zijn en geopend 3 tot 4 maanden meegaan. 


Ook heel mooi als geschenk! Ook dan zal er een energieveld-test plaatsvinden, net zoals bij het bepalen van de juiste escentie voor je huis of ruimte.